1. Kerst Sing-in 2022

  Datum: 10 december 2022

  Aanvang: 19:50

  Eindtijd: 21:30

  Kerst Sing-in door Brassband Greidebrass op zaterdag 10 december in de Kerk van Baaium.

  Bij de Kerst Sing-in gaan we kerstliederen zingen, luisteren naar een kort verhaal en naar muziek van de Chr. Brassband Greidebrass, vocale ensembles die speciaal voor de Kerst Sing-in zijn geformeerd en solo zang. Na enkele jaren ‘stilte’ zien we er naar uit om samen met u de geboorte van Jezus te gedenken en te vieren.

  Een unieke gelegenheid in de periode voor Kerst. De Kerst Sing-in begint om 20.00 uur.
  Rond 19.50 uur zingen we de eerste liederen.

  ‘Tot het Licht opnieuw schijnt’ is de titelsong voor deze Sing-in. Het is een zinsdeel uit de teksten die door de Brassband van het Leger des Heils Engeland
  op grote schermen getoond werden tijdens het spelen van een Prelude geschreven door Geoffrey Nobes. …Heer, leid mij door de duisternis ‘tot het Licht opnieuw schijnt’… Greidebrass speelt ook deze Prelude en de volledige tekst is op 10 december beschikbaar.

  U bent van harte welkom.

  Greidebrass gaat er vanuit dat iedereen toegang moet kunnen hebben tot de Kerst Sing-in! Er zijn geen betaalde toegangskaarten, wel een collecte waaruit de kosten voor gebruik van het gebouw en de organisatie betaald worden.

 2. Kerst Sing-in Makkum

  Datum: 11 december 2022

  Aanvang: 00:00

  Zondag 11 december werkt Greidebrass weer mee aan de Kerst Sing-in in Makkum. Meer informatie over de locatie en tijd volgt zo spoedig mogelijk.

 3. Waadklankfestival

  Datum: 11 februari 2023

  Aanvang: 00:00

  Nadere informatie volgt.