Wij mogen weer!

Concertflyer Greidebrass 13 maart 2022.

Na een lange tijd van radiostilte zijn we erg blij weer iets te kunnen organiseren! Wij mogen jullie, ons publiek, weer uitnodigen voor een concert. Zet zondagmiddag 13 maart dan ook direct in je agenda.

Normaal zijn jullie van ons gewend dat wij in deze tijd jullie uitnodigen voor ons jaarlijkse Spring yn’e Greide! concert. Dit grote feest laat nog even op zich wachten, maar toch stappen wij voor jullie op het podium.

Op zondagmiddag 13 maart brengen wij een vlot en divers programma ten gehore. Wij nemen jullie weer mee in de diversiteit van onze brassband. Vele muziekgenres komen aan bod. Ook zijn er weer enkele solisten die naar voren treden en van zich zullen laten horen. Een deel van dit programma nemen we mee naar het Gouden Spiker Festival in april van dit jaar.

Wij zien jullie graag op zondagmiddag 13 maart, aanvang om 16:00 uur in De Moeting te Tzum.

De toegang is gratis, bij de uitgang zal gecollecteerd worden om onze kosten te drukken.