Studiedag It Heidenskip

Ter voorbereiding op de NBK organiseert de band normaalgesproken een studieweekend in september. Dit keer werd het een studiedag op locatie ‘It Swaeigat’ in It Heidenskip, waar we op 1,5 meter afstand van elkaar toch in normale opstelling konden repeteren. De band ging aan de slag met een paar uitdagende grotere werken, waar de leden vervolgens ook thuis verder hun tanden in mogen zetten. Daarnaast verzorgde een professionele sportpsycholoog een interactieve workshop over wedstrijdspanning. Hij gaf een inkijkje hoe dit werkt en hoe je hiermee om kunt gaan. En met de expertise uit eigen gelederen volgde ’s middags een workshop over diverse interactiestijlen, persoonlijke kwaliteiten en de rol die je daarmee hebt in een groep. Door middel van theorie, spellen en groepsopdrachten werden de leden hierin meegenomen. Onder andere door de brainstormsessie over de gezamenlijke ontwikkeldoelen werden de leden uitgedaagd om na te denken over hun eigen interactiestijl/rol binnen de band. Een inspirerende dag, die werd afgesloten met een gezamenlijke maaltijd en spelavond onder het genot van een drankje en een praatje.

Studiedag Greidebrass in It Heidenskip.