Deep Harmony #blijfthuis video

Om de COVID-19 pandemie tegen te gaan zijn alle samenkomsten verboden, dus helaas ook de voorbereidingen voor de evenementen. Uiteraard laten ons wij hierdoor niet uit het veld slaan. Vele orkesten gingen al digitaal, wij nu ook!

Alle leden van Greidebrass hebben thuis hun partij van Deep Harmony gespeeld en opgenomen. Onze dirigent Marco Middelberg heeft vervolgens met de nodige digitale hulpmiddelen alle video’s en opnamen onder elkaar gezet. Het eindresultaat mag er zeker zijn! Gaaf om te horen hoe alle instrumenten dan samen zo’n mooi eindresultaat kunnen bewerkstelligen.

Hierbij de opname van Deep Harmony van Handel Parker. Gelukkig kunnen we zo op afstand nog steeds samen muziek maken.

Klankwijzer online wedstrijd

Onze video dingt ook mee in een nationale wedstrijd uitgeschreven door De Klankwijzer. Hierbij zijn we afhankelijk van jullie stemmen!

Je kunt je stem uitbrengen door naar de volgende pagina te gaan en onderaan de pagina jouw e-mailadres in te voeren. Namens de band erg bedankt!