Op naar de Fryske Top 100 met nummer “Heitelân”

Wij vieren dit jaar ons 11-jarig jubileum. Geen 10 of 15 jaar; nee wij doen alles net even anders, dat maakt deze club bijzonder. We gingen eerder dit jaar op muzikale jubileumreis naar Trier en ook het jaarlijkse Spring! yn’e Greide concert in april stond in het teken van dit bijzondere jubileum. Tijdens deze speciale editie brachten wij en singer-songwriter PYN het nieuwe nummer “Heitelân” voor het eerst ten gehore, dat PYN speciaal voor deze gelegenheid in het Fries heeft geschreven. Een stevig stuk muziek dat gaat over met beide voeten op de grond staan, het teruggaan naar je (Friese) roots. Dit sprak het publiek zeer aan.

Inmiddels is het nummer ook geregeld te horen op Omrop Fryslân. Nu hebben we de ambitie om in de Fryske Top 100 uit te komen. Ben je het hiermee eens? Breng dan ook je stem uit op www.frysketop100.nl!

Spring yn'e Greide 2019
PYN met Greidebrass tijdens de lancering van Heitelân!