Nieuw Friestalig nummer van PYN en jubilerend Greidebrass

Net even anders. De droom van elke muzikant, een nummer schrijven én opnemen, dit allemaal met live begeleiding. Voor PYN en Brassband Greidebrass gaat deze droom in vervulling. Samen gaan ze het nummer “Heitelân” uitbrengen. Een stevig stuk muziek dat gaat over met beide voeten op de grond staan, het terug gaan naar je (Friese) roots. PYN zingt normaal gesproken in het Engels maar zal speciaal voor deze gelegenheid in het Fries zingen.

De feestelijke première van het nummer is op 6 april tijdens het Spring! Yn’e Greide theaterconcert van Greidebrass. Deze editie was al bedoeld om een feest te worden vanwege het 11 jarig jubileum van Greidebrass maar met zo’n primeur deze avond is dit evenement al helemaal niet te missen. Dorpshuis De Moeting in Tzum, zaterdag 6 april om 20.00 uur, dit wil je niet missen!,