Sing in te Baaium

“O Holy Night” was het thema deze keer in Baaium. De prachtige locatie in de kerk op een Friese terp. Traditioneel ook weer met slagregen en harde wind, het hoort er kennelijk bij op deze decemberavond. Interessant was het ook deze keer weer, de samenwerking met onze gasten. Het jonge zangduo uit Easterein, Lisa Sijbesma en Sara Orsel, hebben al verschillende optredens gedaan, ook in de Kerk. Sara en Lisa maken samen de muziek. Sara zingt en Lisa speelt op piano. In 2017 waren ze zeer succesvol in Leeuwarden, tijdens ‘Sjong 2017’, een tweejaarlijks Friestalig festival voor jongeren tussen de 12 tot en met 18 jaar. Na een gerichte voorbereiding en ‘professionele hulp’ van goede elektronica en begeleiding viel alles op zijn plek. Een prachtige avond, een volle kerk, zeer motiverende reacties van aanwezigen en een fantastische collecte opbrengst.