Het seizoen is weer begonnen

Himdykrintocht

We zijn het seizoen voortvarend begonnen met een optreden bij de Himdykrintocht op zaterdag 1 september. Bij een melkveehouder op het erf in het mooie Nijhuizum. Veel wandelaars konden we met onze muziek een hart onder de riem steken. Die hadden daar duidelijk plezier in. Het bleek een geslaagde dag met enthousiast publiek, in de zon met mooi weer, als start na de vakantieperiode met een complete band. Een mooi begin van het seizoen.

Start seizoen

Maandag 3 september zijn we weer begonnen met repeteren. We bereiden ons voor op de Nederlandse Brassband Kampioenschappen die 26 oktober in Utrecht plaatsvinden. Dit jaar staat het werk Viking Age van Thierry Deleruyelle op het programma. In het weekend van 14 en 15 september zullen we dit stuk tot in detail gaan oefenen tijdens ons studieweekend. Wilt u horen hoe het gaat met de voorbereidingen? Kom dan naar een van onze try-outs (13 oktober in Gorredijk en 20 oktober in Drachten).