Greidetour 2018

Greidebrass Academische Dagen FranekerHet wordt al een beetje traditie. Op een zaterdag op verschillende plaatsen in de Greidhoeke en daarbuiten korte optredens verzorgen.

Op 07 juli gingen we “on tour” door de nieuwe gemeente de Waadhoeke. De start was op de Breedeplaats in Franeker. We verzorgden de muzikale aftrap van de viering van de Academische Dagen in de historische universiteitsstad van Friesland. Prachtig weer, met schaduw onder de tent overspanning en publiek. Na Franeker op weg naar Sint Annaparochie, op de tennisbaan voor de publieke tribune. Daarna door naar het reuzenrad bij Nij Altoenae, in het kader van de Escher tekeningen in het graan. Op beide plaatsen veel publiek, fijn om daarvoor te spelen. We besloten de tour in Spannum. Daarna met de hele band een BBQ met vlees, vega’s, knabbels en drank. De feestcommissie had prachtige spellen bedacht, zweten bij het flessenvoetbal!

Dank aan de Grass commissie.