De Gouden Spiker voor Brassband Greidebrass

Greidebrass op Gouden Spiker Festival 2018Op 21 april 2018 waren we weer present op het Gouden Spiker Festival. Het is al weer enkele jaren geleden dat we met Brassband Greidebrass op dit goed georganiseerde festival mochten spelen.

We hadden zoals dat gevraagd wordt in de periode voor 21 april geoefend op een mars, een koraalbewerking, een solowerk en een verplicht concertwerk. Als band hadden we na onze uitvoering van het totaalprogramma een goed gevoel. Na de wedstrijd gaf De Spijkerpakkenband een galaconcert. Dat gaf de jury tijd om alle verslagen af te ronden. Toen kwam de uitslag. Alle vier onderdelen van de uitvoering van Greidebrass werden positief beoordeeld. Het totaal resulteerde in de ontvangst van de Gouden Spiker. Met de Gouden Spiker in de hand togen we naar de ontvangstruimte waar we lang hebben nagepraat over het behaalde resultaat.