Afwisselend programma op solistenconcert

Op zondagmiddag 18 februari jl. organiseerde Greidebrass een solistenconcert voor leden en gastmuzikanten in een intieme setting. Een stap uit de eigen comfortzone en voor een groep staan spelen. Individueel of in kleine ensembles, dat maakte niet uit.

De muzikanten mochten zelf een stuk uitzoeken en bepalen met wie ze dit gingen uitvoeren. Dit mochten ook muzikanten zijn van buiten de brassband. Het resultaat was een zeer geslaagd concert met een afwisselend programma; van gedragen stukken tot up-tempo nummers en sommige optredens zelfs met zang. Een aantal leden maakte het optreden compleet met act en entertainment. Erg bijzonder was ook dat beide slagwerkers ervoor hadden gekozen om zich van een verrassende kant te laten zien; op euphonium en waldhoorn notabene. Ouders, broers, zussen, vrienden & bekenden – van jong tot oud – waren aanwezig om de solisten te bewonderen en aan te moedigen. Ook deze keer weer een zeer gevarieerd publiek.