Spring! Yn’e Greide 2017

Welkom bij de achtste editie van het Spring! Yn’e Greide concert. Bij binnenkomst heeft u al kunnen kennismaken met de professor die net nog de laatste hand legt aan zijn tijdmachine, waarmee u deze avond een reis door de tijd zult beleven…

Zo begon de tekst van de introductie voor Spring 2017 op 6 mei in de Moeting in Tzum. Het thema was ‘Tijd’. De tijdmachine vloog naar verschillende tijden, met uiteraard passende muziek. Sporttheatergroep ‘Net te Let’ vertelde binnen deze context hun verhaal binnen het muzikaal programma van Brassband Greidebrass. Ook de bijdrage van coverband ‘Njiske’ werd zeer gewaardeerd, helemaal toen enkele pop-nummers met Greidebrass werden gespeeld.

Al met al een uniek concert met muzikale diversiteit, special effects en entertainment. Een gewaagde maar een geslaagde combinatie. Reacties later gingen in de trant van ‘bedankt voor het Theaterconcert’.

Mede dank aan Gemeente Franekeradeel.