Spelen bij Greidebrass is meer dan muziek maken

Speel je bas, cornet of trombone en wil je met een enthousiaste ploeg musiceren? Kom dan eens mee-repeteren bij de christelijke brassband Greidebrass. We hebben vacatures voor es-bas, solo-cornet en tweede trombone.

Greidebrass is een derde divisie brassband, onder leiding van Marco Middelberg. Recente prestaties zijn de derde plaats op het NBK in 2015 en de eerste plaats op Survento Brass in 2016. De repetities zijn in Spannum, en voorlopig op de zaterdagochtend. Misschien wijzigt de repetitiedag na de zomer 2017. Spelen bij Greidebrass is meer dan muziek maken. De groep heeft een sterke sociale structuur en bezit een groot creatief vermogen. Dat kun je beleven, ervaren en versterken door lid te worden van deze fantastische vereniging.

Nieuwsgierig? Schrijf een mailtje naar voorzitter@greidebrass.nl en beschrijf je ambitie, dan reageren we gegarandeerd.