Romke & Joke voorstelling

romke-en-jokeErgens op het Friese platteland staat een stacaravan waar de jeugd elk weekend samenkomt. Ook Joke komt daar, ze is verliefd op Romke. Kan prima toch? Maar Romke zit bij de rivaal keet uit het nabij gelegen dorp en dat kan natuurlijk niet!

Hoe zal dit verhaal aflopen? Kunnen Romke en Joke bij elkaar zijn en blijven zonder dat de beide keten met elkaar op de vuist gaan? Wordt het een happy end, of zullen ze voor altijd stiekem samen moeten komen?

Op 20 februari organiseert Tietske Folkertsma in samenwerking met brassband Greidebrass een jeugd festival waarbij deze voorstelling met verhaal en muziek in elkaar gezet zal worden. We beginnen ’s ochtends om 10 uur en ’s avonds om 19.30 zal blijken hoe Romke en Joke hun geheime liefde afloopt.

Ontdek samen met brassband Greidebrass hoe dit spannende verhaal afloopt, want jij kunt meedoen om dit verhaal tot een goed einde te brengen!

  • jij bent tussen de 10 en 18 jaar en hebt minimaal een A-diploma
  • je speelt een koperblaas- of slagwerkinstrument
  • bent beschikbaar op 20 februari van 10.00-20.30 uur

Dan zoeken wij jou! Geef je op en vul het formulier in op www.greidebrass.nl/romke-joke, opgeven kan tot 5 februari.

De kosten voor deze dag bedragen 10 euro, hiervoor krijg je een warme maaltijd, de hele dag drinken en bovenal een onvergetelijke ervaring met leeftijdsgenoten.

Voor vragen, mail naar romkejoke@gmail.com

De voorstelling begint om 19.30 uur in dorpshuis “Ús Gebou” in Spannum, iedereen is van harte welkom om te luisteren hoe dit af gaat lopen, toegang is gratis.

Graag tot ziens op 20 februari als muzikant of als publiek!