Wederom succesvolle Kerst Sing-in te Baaium

Op zaterdag 12 december organiseerde Greidebrass, net als vorig jaar, een mooie kerst sing-in in het mooi gerestaureerde kerkje van Baaium. Een speciaal welkom was er voor het zangduo Laura Dijkstra en Inge Zijlstra; twee enthousiaste zangeressen uit Kollum en Burgum. De veelal christelijke liederen die ze zingen maken indruk. Afgelopen zomer zongen ze op hun project van World Servants in Ethiopië en ze mochten dit lied nogmaals zingen op het World Servantsfestival voor zo’n 500 bezoekers. Zij hebben met hun liederen al veel harten warmer doen lopen. Ook het publiek zelf kwam aan bod tijdens de Kerst Sing-in, er werden dan ook volop kerstliederen gezongen. Verder passeerde een kort Kerstverhaal, het verhaal over de geboorte van Jezus en een gedicht de revue en kon men luisteren naar de muziek van Greidebrass.