Versterking instrumentarium voor Brassband Greidebrass

Nieuwe instrumenten voor GreidebrassGreidebrass heeft al enige tijd het streven om ten aanzien van het instrumentarium zo weinig mogelijk afhankelijk te zijn van derden. Ruim een jaar geleden stelden wij ons daarom ook het doel om twee nieuwe baritons aan te schaffen, een basedrum, bekkens, een gong en een buisklokkenspel.

Na het werk van de financiële commissie kunnen we met veel blijdschap vertellen dat Greidebrass sinds kort in het bezit is van twee nieuwe Besson Sovereign baritons! Ook het genoemde slagwerk is inmiddels aangekocht. De financiële commissie heeft sponsoren en subsidieverstrekkers bereid gevonden dit doel samen met ons te verwezenlijken. Uiteraard zijn wij de sponsoren en subsidieverstrekkers zeer dankbaar! Met de uitbreiding van deze instrumenten kunnen we de brassband muziek weer beter ten gehore brengen. Komende concerten zijn de instrumenten uiteraard te bewonderen en natuurlijk te beluisteren door het publiek.

Nogmaals dank aan een ieder die heeft bijgedragen.