Greidebrass op zoek naar enthousiaste dirigent(e)

Chr. Brassband ‘Greidebrass’ is met ingang van 1 september 2015 op zoek naar een deskundige, enthousiaste en motiverende:

Dirigent(e)

Brassband Greidebrass (3e divisie) biedt de dirigent een bezetting met jonge, enthousiaste en vooral gemotiveerde mensen. Greidebrass is een band met een sterke sociale structuur. Dit vinden wij belangrijk en onze dirigent is in staat om daar een positieve bijdrage aan te leveren. Als band repeteren we wekelijks op zaterdagochtend vanaf half tien in Spannum. Wij verwachten van onze dirigent dat hij of zij samen met het bestuur uitvoering geeft aan muzikaal beleid dat samen met de leden wordt vastgesteld. Brassband Greidebrass is een band die houdt van muzikale uitdagingen waar op een enthousiaste en gedreven manier naar toe gewerkt wordt. Onze dirigent staat niet boven de band, maar is één met de band.

Wil je solliciteren, stuur dan je motivatie en CV naar info@greidebrass.nl, of kijk eerst voor meer informatie op onze site www.greidebrass.nl

Heb je belangstelling om de nieuwe dirigent van Greidebrass te worden dan ontvangen wij je reactie graag voor 15 mei aanstaande via het bovenstaand email adres.

Voor nadere informatie kun je ook bellen met de voorzitter, Frans de Haan (sr), 06-55336656.