Op naar NBK 2014 Utrecht

Daarna was het tijdens de generale repetitie alleen nog een kwestie van ‘’aflakken”, zoals dirigent Dirk Vincken het noemde; de puntjes op de i. En toen was het al heel gauw vrijdag 31 oktober en vertrokken we ’s middags richting TivoliVredenburg te Utrecht. Van de 13 bands uit de 3e mochten wij als 9e spelen. We zijn sinds onze oprichting in 2008 nog maar één keer eerder naar de NBK geweest. Dat was een paar jaar geleden in Groningen. Ondanks wat spanning hier en daar waren we in Utrecht met z’n allen tevreden over het optreden. De jury beloonde dit uiteindelijk met 87 punten. Aan de hand van de juryrapporten en tips en opmerkingen van de vele luisteraars begrijpen we waar onze verbeterpunten zitten. Daar leren we van, zowel de ervaren leden als onze jongere leden en natuurlijk als element. Heel positief is dat belangrijke tips en aanbevelingen bij het eerdere NBK waar we in Groningen aan meededen in het geheel niet meer aan de orde zijn. Tot ziens op een volgend NBK!