Greidebrass weer van start

Zaterdag 23 augustus was de eerste repetitie na de zomervakantie voor Greidebrass. De muzikanten waren al meteen weer in opperste concentratie, want het nieuwe seizoen heeft een uitdagend programma in petto. Ze zijn nu druk in de weer met het stuk `Laudate Dominum` voor de Nederlandse Brassband Kampioenschappen op vrijdag 31 oktober te Utrecht. Naast repetities en sectierepetities, zullen ze ook try-out concerten geven en een studieweekend in Pingjum houden ter voorbereiding op dit concours. Op zaterdag 18 oktober a.s. staat een try-out concert gepland met de Spikerpakkenband te Gorredijk. Het tweede try-out concert organiseert Greidebrass zelf en vindt plaats op zaterdag 25 oktober in Tzum. Ook na het concours staan alweer concerten op het program. Het belooft weer een mooi muzikaal seizoen te worden.