Brassband Greidebrass en Fanfare FJFO – Valentijnsconcert 2014

Op zondag 16 februari heeft brassband Greidebrass samen met het Frysk Jeugd Fanfare Orkest een dubbelconcert verzorgd in gebouw De Helling, in Winsum (Frl.). Voor de pauze speelde brassband Greidebrass en na de pauze het FJFO. Ook de zaal werd weer netjes ‘Valentijns-geschikt’ gemaakt met verschillende kleurige attributen. Tijdens het inspelen van Greidebrass en tot aan het begin van het dubbelconcert vroeg de versiering veel aandacht.

Voor de tegen de 200 bezoekers was een gevarieerd programma voorbereid. De zeer nog jeugdige Femke de Haan verzorgde de presentatie en had bij elk werk informatie die bijdroeg aan een waardevolle beleving.

Het concert was volgens de bezoekers die uit een wijde omgeving waren komen luisteren de moeite waard, ‘en welbestede zondag-namiddag’.

Bekijk ook hier de foto’s van deze middag.