Concertconcours Drachten 11 november 2013

Concertconcours OMF drachten

Greidebrass tijdens concertconcours OMF

Als band hebben we de nodige voorbereidingen gedaan om goed voorbereid aan het concours deel te nemen. Bij het horen van de uitslagen werden we nog meer gemotiveerd. We kwamen uit in de derde divisie. Met een totaal aantal punten van 86,92 mochten we een eerste prijs in ontvangst nemen, hadden we de hoogste score in de Derde Divisie en…. de mogelijkheid voor promotie naar de tweede divisie.

Over de hele dag gerekend was er één jeugdbrassband die meer punten kreeg dan Brassband Greidebrass. Voor het inspeelwerk kregen we 86 punten, daar zijn we ook trots op. Alleen brassband Oenkerk B had over de hele dag gezien nog net een paar punten meer. De jury heeft ons dus een goede score toebedacht. Van luisteraars uit het aanwezig publiek kwamen in het algemeen ook lovende woorden.