Nieuw seizoen

Het seizoen is 2012/2013 is in juni afgesloten met een fantastisch Spring! yn’e Greide concert te Sneek en de jaarlijkse Greidetour. Eind augustus is Greidebrass weer vol nieuwe energie aan een nieuw seizoen begonnen. Op 24 augustus stond het eerste optreden alweer gepland, bestaande uit een muzikale bijdrage aan een verjaardagsfeest van een van onze sponsoren. Op 21 september heeft de cornetsectie (samen met wat verdwaalde bugel- en altspeelsters) een scholingsmiddag gevolgd in de vorm van een workshop van de beroemde Vlaamse cornetist Harmen van Hoorne.

Zaterdag 9 november neemt Greidebrass deel aan het OMF Concertconcours te Drachten. Verder staan onder andere een Kerst Sing-in in Baaium (15 december) en een concert in samenwerking met het Frysk Jeugd Fanfare Orkest (16 februari) op het programma. Houdt de website in de gaten voor meer informatie.