Greidetour 2013

Op 22 juni 2013 in de middag deden we met Brassband Greidebrass weer onze jaarlijkse Greidetour. Als brassband in de noordelijke regio geven we een miniconcert op verschillende plaatsen in de Greidhoeke.

Om 13.00 uur vertrokken we naar de eerste bestemming op het recreatieterrein de Potten bij Sneek en toen verder met de busjes naar Makkum, Skuzum, Workum en tot slot Spannum. Zo presenteerden we in 2013 tijdens de Greidetour de brassbandmuziek op vijf verschillende locaties in dorpen in de Greidhoeke. Ondanks het minder geschikte weer mochten we niet klagen over het publiek. Inwoners van de dorpen, maar vooral ook toeristen uit binnen- en buitenland lieten merken dat ze onze ‘Greidetour’ op prijs stellen.

In de avond hebben we met zijn allen nog lang nagezeten, spelletjes gedaan en het einde van het Greidebrass seizoen 2012 / 2013 gevierd.