Zonnige Spring yn ‘e Greide 2012!

Zondagmiddag 20 mei gaf Brassband Greidebrass voor de derde maal zijn Spring! Yn ‘e Greide voorjaarsconcert in Restaurant Noflik Easterein (voorheen Kafé Bergsma) te Easterein! Met twee succesvolle voorafgaande edities kon er vanuit worden gegaan dat het publiek ook dit jaar een geweldige middag tegemoet zou zien! En ook deze keer was het weer anders dan anders.

De heer Rikus Jager heette het publiek in zijn rol als Beschermheer van Brassband Greidebrass welkom op deze zonnige middag. De heer Jager was tijdens de oprichting van Greidebrass lid van de Tweede Kamer in Den Haag, nu vervult hij de rol van Burgemeester in de gemeente Westerveld.

Onder leiding van Dirk Vincken werd ook dit jaar weer een prachtig programma met entertainment, blues, originele brassband muziek, solisten uit eigen band, en filmmuziek ten gehore gebracht.