Geslaagd Valentijnsconcert met FJFO

Zaterdag 11 februari gaf Greidebrass een gezamelijk optreden met het Frysk Jeugd Fanfare orkest. Greidebrass had de eer om de avond te openen met het spetterende Shine Down. Toepasselijk voor deze avond, want ook solisten mochten schijnen deze avond: Tineke de Haan op bugel met de solo Marianne, Tietske Folkertsma niet op solo-alt maar als zangsoliste met A night like this! Voor Wiebren Joustra was het de eerste keer dat hij zijn op het Gouden Spikerfestival te spelen solo Czardas ter gehore bracht! Naast deze primeur bracht Greidebrass ook het verplichte werk van het komende Spikerfestival ter gehore: het sfeervolle Darkness Visible van Richard Grantham.

Greidebrass is druk in voorbereiding voor het Gouden Spiker Festival, waar getracht zal worden de winst van vorig jaar te behouden, zaterdag 17 maart zal Greidebrass het te spelen programma ter gehore brengen op het federatiefestival van de Lytse Sudwesthoeke te Nijlan. Andere optredens op de planning zijn onder andere deelname aan het Gouden Spiker Festival, ons jaarlijkse Spring yn ‘e Greide concert en deelname aan het IJsselfestival in Zwolle!