Greidetour 2011/afsluiting seizoen

28 mei 2011 was het tijd voor de 3e Greidetour van Greidebrass. Dit jaar was er voor gekozen om te spelen in Franeker, Workum en Makkum. Helaas zat het weer niet echt mee dit jaar maar gelukkig had Franeker rekening met ons gehouden en konden we onder een groot tentzeil spelen op het plein midden in de stad. In Makkum werd het publiek opgezocht bij het winkelcentrum waar ze bij in- en uitgang feestelijk werden onthaald! Als laatste werd het in Workum nog gezellig waar het aanwezige publiek duidelijk genoot van het zonnige optreden op deze regenachtige zaterdagmiddag!

Vervolgens keerde de band terug naar Spannum om aldaar het seizoen feestelijk af te sluiten met een BBQ! We mogen terug zien op een bevlogen seizoen, veel mijlpalen zijn gezet: eerste keer deelname bondsconcours in de 3e divisie, en de eerste keer deelname aan NBK met alle bijbehorende voorbereidingen zoals studiedagen en try-outs. We zijn verblijd met de komst van nieuwe leden, en ook met geboortes. Het absolute hoogtepunt van dit seizoen was natuurlijk het winnen van de Gouden Spiker op het Gouden Spiker Festival in de 3e divisie! We mogen ook terugkijken op een succesvolle tweede editie van Spring! yn ‘e Greide en een wederom geslaagde Greidetour. Nu is het eerst tijd voor vakantie, waarna we met frisse moed op 3 september weer starten met een nieuw seizoen!