Dubbelconcert Greidebrass en Euterpe uitgesteld naar 24 januari

Gezien de zeer slechte weersvoorspelling voor de avond / nacht van zaterdag (Piet Paulusma): matige tot zware sneeuwval in combinatie met windkracht (tot bf 9 in kustgebied), heeft het bestuur van Euterpe besloten het concert van zaterdag 9 januari te laten vervallen. Het concert vindt nu plaats 24 januari om 16.00 te Beetsterzwaag. De locatie is ook gewijzigd. Dat is nu de Samen op Weg kerk op de Fockema Andrealaan 2, 9244BA, Beetsterzwaag. De ingang zit aan de Vlaslaan.

Ook kreeg Greidebrass bij de inschrijving voor het bondsconcours van 6 maart te horen dat deze vol blijkt te zijn. Er doen 17 verenigingen mee waaronder 2 in de concertdivisie hierdoor kan er geen band meer bij. Daarom zal Greidebrass dus niet meedoen in de introductiedivisie van dit concours. Inmiddels is er een alternatief gevonden in het bondsconcours van de Christelijke bond van muziekverenigingen in Groningen en Drenthe. Dit concours vindt plaats 27 maart in Leek. Hier zal Greidebrass zich laten indelen in een divisie.