Greide Brass on Tour!

Brassband Greide Brass gaat zaterdag 23 mei ‘on tour’ door de Fryske greidhoeke. Tussen 14.00 en 18.00 uur kan het publiek de brassband zomaar op straat ergens zien en horen spelen! De start is in Spannum. Hier zal Greide Brass in de bus stappen om door de greide te touren!

De band reist als eerste af naar Bolsward waar rond 14:15 tot 14:45 gespeeld zal worden op het Broereplein. Hierna zal de reis vervolgd worden naar Sneek waar op het Martiniplein rond 15:15 tot 15:45 opgetreden gaat worden. Vervolgens reist de bus af naar Makkum waar Greide Brass in het centrum van Makkum rond 16:15 tot 16:45 haar klanken zal laten horen.

Deze middag heeft als doel om het geluid van de brassband wat meer te promoten in deze fanfare en harmoniehoek van Friesland. Greide Brass zal een gevarieërd programma laten horen met naast traditionele marsen ook hedendaagse hits en filmmuziek.