Greide Brass on Tour groot succes!

Zaterdag 23 mei ging Greide Brass on tour door de Fryske greidhoeke, te beginnen in Bolsward. Na het wegjagen van een loslopend dweilorkest kon het feest beginnen! 23 mei was ook de dag van de oldtimer elfstedentocht, Greide Brass stond opgesteld bij een stempelpost wat een gezellige drukte opleverde.

Hierna ging de band de bus weer in om richting Sneek af te reizen, na een optreden op het Martiniplein Sneek werd de reis vervolgd naar Makkum. Met het mooie weer was het in dit gezellige IJsselmeerplaatsje druk op de terrasjes en kon Greide Brass het nog gezelliger maken door de mensen te voorzien van wat live muziek!

Na een geslaagd optreden in Makkum ging de reis weer terug naar Spannum, hier gaf Greide Brass nog een afsluitend optreden waarna de band het seizoen feestelijk afsloot met een gezellige barbeque.

Voor foto’s zie de fotopagina!