Greide Brass wint Sulveren Spiker!

Zaterdag 25 april was het eerste optreden van Greide Brass een feit. Greide Brass mocht op zaterdagavond als eerste aantreden in de 3e divisie . Uiteindelijk ging Greide Brass er drie keer met de 2e prijs vandoor. Op het solistisch werk werden Frans de Haan (sr.) en Frans de Haan (jr.) 2e met hun vertolking van Softly as I leave you. Ook op het verplichte werk, Lake of the Moon van Kevin Houben scoorde Greide Brass goed en werd de 2e prijs behaald. Dit resulteerde in de 2e prijs voor het totaal programma, dus de Sulveren Spiker! De jury beschreef de band als “een prachtige band” en “een volwassen band met veel mogelijkheden” waarbij Greide Brass “musiceert met overgave en verbeelding”. Ook vond men “het enerzijds energiek, maar anderzijds ook warm” klinken. Voor Greide Brass is dit een mooie opsteker waar we verder op kunnen bouwen!

Voor foto’s van dit optreden zie de foto pagina

Spiker

Voor verdere uitslagen: www.goudenspikerfestival.nl.